سفارش تبلیغ
صبا ویژن

روزهای زندگی

ممکن است بسیاری از افراد اذعان کنند که چرا باید پسر از دختر بزرگتر باشد.

در ذیل به برخی از مهمترین این دلایل اشاره می گردد:

 

- از نظر فیزیولوژیکی دخترها زودتر از پسرها به بلوغ جسمی ـ جنسی می‌رسند. به همین دلیل وجود تفاوت سنی میان دختر و پسر موجب ایجاد تناسب بیشتر در توانایی های جسمی و جنسی میان آنها شده و از ایجاد تنش در این زمینه ها در خانواده جلوگیری می کند.

دخترها زودتر از پسرها به رشد عقلانی، فکری، عاطفی، اجتماعی، اقتصادی و...  می‌رسند. اگر آقا پسر از دختر خانم بزرگتر باشد، تفاهم شان در زمینه های عاطفی، روحی، فکری، عقلی و اجتماعی بیشتر خواهد بود و یکدیگر را بهتر درک خواهند کرد.

 -  معمولاً خانم‌ ها پس از یک الی دو زایمان دچار افت فیزیکی می ‌شوند. اگر با مردی ازدواج کنند که چندین سال از آن ‌ها بزرگتر است، پس از زایمان از نظر ظاهری با هم برابر می ‌شوند. در غیر اینصورت چهره خانم دچار شکستی شده و چهره آقا جوان و شاداب می ماند همین امر باعث کاهش اعتماد به نفس خانم خانواده شده و اختلاف و تنش میان زن و مرد را زیاد می کند.

- به طور معمول در جامعه ما خانواده پسر به ویژه مادر او، با چنین ازدواجی موافقت نمی کنند. اگر هم به رغم میل باطنی شان رضایت بدهند، به احتمال نزدیک به یقین به صورت کامل از عروسشان حمایت نخواهند کرد. عدم توجه و حمایت خانواده همسر یکی از بزرگترین معضلات دختران محسوب می ل ؟شود.

-   و ...

گاه برخی از دختر و پسرها بدون توجه به نکات بالا با فردی که همسن خودشان است ازدواج می کنند. ازدواج با همسن از دید متخصصان در صورتی جایز است که سن دختر و پسر بالای سی سال باشد. در غیر این صورت باید حتما بین دختر و پسر فاصله ای معقول و منطقی وجود داشته باشد.   

به دلیل تفاوت فکری میان زن و مرد در خانواده، نقش زن و شوهری جای خود را به نقش مادر و فرزندی می دهد. در واقع زن به جای اینکه همسری با وفا و همراه برای شوهرش باشد به مادری وظیفه شناس برای همسرش مبدل می گردد

ازدواج با فرد همسن و سال معایب بسیاری دارد:

1.عدم تفاهم دختر و پسر در مسائل فکری، عقلی، جسمی و جنسی، فرهنگی و ... . دختر خانم ها معمولاً بین 2 الی 3 سال زودتر از آقا پسرها در این مسائل به بلوغ رسیده و پخته تر می شوند. همین امر باعث برتری خانم نسبت به آقا، تحقیر مرد در خانواده و کم شدن نقش وی و در نتیجه ایجاد تنش و درگیری و فاصله بین زن و مرد می شود.

2. به دلیل تفاوت فکری میان زن و مرد در خانواده، نقش زن و شوهری جای خود را به نقش مادر و فرزندی می دهد. در واقع زن به جای اینکه همسری با وفا و همراه برای شوهرش باشد به مادری وظیفه شناس برای همسرش مبدل می گردد.

3.گاه در این گونه ازدواج ها مرد برای اثبات قدرت و برتری خود نسبت به همسرش از راهکارهای اشتباهی چون زورگویی، بهانه گیری،‌ دعوا و... برا یمتشنج کردن محیط خانواده و اثبات قدرت خود بهره می گیرد.


ارسال شده در توسط نازنین حسینی

پرتقال از خانواده‌ی مرکبات است و محفل شب‌های زمستانی را به یادماندنی‌تر می‌کند. حالا که فصل پرتقال است حسابی از این میوه‌ی نارنجی خوشمزه استفاده کنید. با ما همراه باشید تا گشتی در دنیای این میوه نارنجی پوش خوشمزه بزنیم.

 

بهتر است بدانید که...

هزاران سال پیش آسیایی‌ها اولین مردمانی بودند که پرتقال کشت کردند. حول و حوش قرن پانزدهم میلادی بود که پرتقال وارد اروپا شد. در واقع این کریستف کلمب عزیز بود که بذر درخت پرتقال را در جزایر کارائیب کاشت. در قرن شانزدهم میلادی کاوشگران اسپانیایی پرتقال را به فلوریدا بردند و بعد از آن یعنی دو قرن بعد پای این میوه به کالیفرنیا رسید. در هر حال امروزه همه جا هست و همه می‌توانند از طعم و فواید آن استفاده کنند.

 

ارزش غذایی پرتقال

باید بگوییم که صد گرم پرتقال بدون پوست حاوی ارزش غذایی زیر می‌باشد:

کالری                                          47

چربی                                          0

کلسترول                                     0

گلوسید                                       12 گرم

فیبرهای غذایی                           2 گرم

پروتئین                                        1 گرم

ویتامین آ                                      225 واحد بین‌المللی برابر با 4 درصد نیاز روزانه‌ی ما به این ویتامین

ویتامین ث                                    53.2 میلی گرم معادل 89 درصد نیاز روزانه‌ی ما

ویتامین ای                                   0.2 میلی گرم معادل یک درصد نیاز روزانه

تیامین (ویتامین ب1)                     0.1 میلی گرم معادل 6 درصد نیاز روزانه

نیاسین (ویتامین ب3)                   0.3 درصد معادل 3 درصد نیاز روزانه

ویتامین ب 6                                 0.1 میلی گرم معادل 3 درصد نیاز روزانه

فولات (ویتامین ب9)                    30 میکروگرم معادل 8 درصد نیاز روزانه

اسید پانتوتنیک (ویتامین ب5)        3 میلی گرم

کولین                                           8.4 میلی گرم

کلسیم                                       40 میلی گرم معادل 4 درصد نیاز روزانه

آهن                                             0.1 میلی گرم معادل 1 درصد نیاز روزانه

منیزیم                                         10 میلی گرم معادل 2 درصد نیاز روزانه

فسفر                                          14 میلی گرم معادل 1 درصد نیاز روزانه

پتاسیم                                       181 میلی گرم برابر 5 درصد نیاز روزانه

سلنیوم                                        0.5 میکروگرم معادل 1 درصد نیاز روزانه

آب                                               86.7 گرم

 

حالا که گفتیم زیر این پوست نارنجی چه خبر است می‌رسیم به خواص این میوه‌ی آبدار خوشمزه.

 

پرتقال: مواد مغذی درمان گر

نتایج پژوهش‌های اخیر نشان می‌دهد مواد مغذی موجود در پرتقال خواص درمانی دارند. این مواد مغذی عبارتند از فلاوونون‌ها، آنتوسیانین‌ها، اسید هیدروکسی سینامیک و یک گونه ای از پولیفنول‌ها. زمانی که این مواد مغذی در کنار ویتامین C موجود در این میوه قرار می‌گیرد خواص درمانی آن بیشتر می‌شود. نتایج همین پژوهش‌ها نشان می‌دهد که این مواد مغذی خواص ضد التهابی دارند و همچنین قادرند فشار خون و میزان کلسترول را کاهش دهند. توجه داشته باشید بیشتر این مواد مغذی در پوست و لایه‌ی گوشت سفید داخل آن قرار دارند تا در قسمت آبکی آن. برای همین زمانی که آب این میوه گرفته می‌شود بیشتر این مواد مغذی از بین می‌رود.

ویتامین c

 

پرتقال:منبع ویتامین C و تقویت کننده‌ی سیستم ایمنی بدن

بدون شک شما می‌دانید که پرتقال منبع ویتامین C است. اما آیا می‌دانید که ویتامین C و پرتقال چه تأثیر شگرفی روی سلامت ما می‌گذارند؟

ویتامین C آنتی اکسیدان بسیار قوی و مهمی است که رادیکال‌های آزاد را خلع سلاح می‌کند. متأسفانه آسیب‌هایی که رادیکال‌های آزاد به سلول و DNA می‌رساند باعث ابتلا به سرطان می‌شود. در عوض جذب میزان زیادی ویتامین C خطر ابتلا به این سرطان‌ها مانند سرطان کولون را کاهش می‌دهد.

از این گذشته ویتامین C از التهاب‌هایی که همین رادیکال‌های آزاد در بدن ایجاد می‌کنند جلوگیری می‌کند. برای همین می‌تواند از شدت بیماری‌های التهابی مانند آسم، آرتروز و روماتیسم بکاهد. پس حواستان باشد برای کاهش التهاب سلول‌ها و آسیب‌های وارده به DNA میزان ویتامین C بدنتان را بالا ببرید. مصرف پرتقال یکی از بهترین روش‌های پر کردن باک این ویتامین می‌باشد.

حواستان باشد رادیکال‌های آزاد همچنین باعث اکسید شدن کلسترول خون می‌شوند. در این صورت کلسترول به جداره‌ی رگ‌های خونی می‌چسبد و کم کم تبدیل به جرم‌هایی می‌شود که در نهایت رگ‌ها را مسدود کرده و جلوی گردش خون را می‌گیرد. متأسفانه زمانی که این اتفاق می‌افتد ایست قلبی یا سکته‌ی مغزی غیر قابل اجتناب است. از آنجایی که ویتامین C قادر است اثرات منفی رادیکال‌های آزاد را خنثی کند برای همین می‌تواند از اکسید شدن کلسترول نیز پیشگیری کند. اگر به سلامت رگ‌ها، قلب و مغزتان فکر می‌کنید پس بهتر است از این میوه‌ی آبدار خوشمزه غافل نشوید.

 

مرکبات: خداحافظ سرطان و بیماری‌های قلبی

نتایج بررسی‌هایی که محققان استرالیایی انجام دادند و در سال 2003 با عنوان «فواید مرکبات» در 248 صفحه به چاپ رسید نشان می‌دهد مصرف مرکبات شما را در برابر برخی از انواع سرطان‌ها ایمن می‌کند. مرکبات که پرتقال هم جزوی از آن‌هاست از ابتلا به سرطان‌هایی مانند سرطان مری، دهان، حلق و سرطان معده پیشگیری به عمل می‌آورد. نتایج این بررسی‌ها نشان می‌دهد که مصرف پرتقال و مرکبات دیگر خطر ابتلا به سرطان‌ها را بین 40 تا 50 درصد کاهش می‌دهد.

علاوه بر این گزارش سازمان جهانی سلامت با عنوان «تغذیه و پیشگیری از بیماری‌های مزمن» منتشر شده است نشان می‌دهد مصرف مرکبات همچنین از ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی پیشگیری می‌کند. به خاطر اینکه:

* مرکبات حاوی فولات هستند که برای کاهش میزان هموسیستئین یکی از عوامل ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهد.

* پتاسیم موجود در این میوه ها به کاهش میزان فشار خون کمک می‌کند. برای همین جلوی مشکلات قلبی عروقی را می‌گیرد.

* ویتامین C، کاروتنوئیدها و فلاوونوئیدهای موجود در مرکبات قادر هستند محافظ سلامت قلب و عروق ما باشند.

نتایج پژوهش‌های آمریکایی هم نشان می‌دهد مصرف یک واحد میوه و سبزیجات بیشتر در روز خطر سکته‌ی مغزی را 4 درصد کاهش می‌دهد. این در حالی است که اگر یک واحد مرکبات بیشتری در روز مصرف شود خطر این بیماری به میزان 19 درصد کاهش می‌یابد.

از آنجایی که ویتامین C قادر است اثرات منفی رادیکال‌های آزاد را خنثی کند برای همین می‌تواند از اکسید شدن کلسترول نیز پیشگیری کند. اگر به سلامت رگ‌ها، قلب و مغزتان فکر می‌کنید پس بهتر است از این میوه‌ی آبدار خوشمزه غافل نشوید

 

 

از این گذشته توجه داشته باشید که مصرف مرکبات تأثیر خوبی در بهبود آرتریت، آلزایمر، آسم، بیماری پارکینسون، دژنراسیون ماکولای چشم، دیابت، وبا، ورم لثه، آب مروارید و غیره دارد.

 

به عقیده‌ی محققان مواد غذایی سرشار از مواد مغذی، کم چرب با شاخص گلیسمی پایین مانند مرکبات جلوی ابتلا به چاقی و چاقی مفرط را می‌گیرد و به این ترتیب خطر بیماری‌های قلبی، برخی از سرطان‌ها، دیابت، فشار خون بالا و سکته‌ی مغزی نیز کاهش می‌یابد.

یک عدد پرتقال حاوی بیش از 170 نوع مواد مغذی متفاوت است. بیشتر این مواد مغذی خواص ضدالتهابی دارند، تومورها را نابود می‌کنند و از تشکیل لخته‌های خونی پیشگیری می‌کنند.

مواد مغذی موجود در پرتقال به خصوص پولیفنول‌های آن خواص آنتی اکسیدانیِ بسیار قوی دارد، ضد ویروس و ضد آلرژی است و با سلول‌های سرطان زا مقابله می‌کند.

ادامه دارد...[


ارسال شده در توسط نازنین حسینی

 چندی پیش با نوجوانی هم صحبت بودم که به راحتی آدرس سایت فیلتر شده ای را میداد که نه به خاطر مسائل سیاسی بلکه به خاطرمسائل اخلاقی فیلتر شده بود. جوانی که با این سایت از طریق دوستان هم مدرسه ای خودآشنا شده بود سایتی مربوط به مسائل مستهجن! مسئله ای که امروز نوجوان و جوانان ما با آن دست و پنجه نرم می کنند و در میان آنان شیوع دارد.  رسانه ها و محیط جامعه آنها را از سنین پایین به سمت مسائل جنسی سوق می دهد و این قشر را با بلوغ زود رس مواجه کرده اند. عاملی که رسانه ها بسیار در آتش آن می دمند.فیلم‌هایی که 18 + هم نباید ببینند!

رسانه ها به طور مستقیم و حتی ناخودآگاه در شکل دهی سبک زندگی افراد به ویژه قشر جوان و نوجوان تاثیر دارند . و بسیاری از آنان  با برنامه ریزی و هدفدار این شکل دهی را به سمتی خلاف باورهای ملی و دینی ما هدایت می کنند. ماهواره با شبکه هایی چون فارسی وان، من و تو و... تلفن همراه با فناوری بلوتوث و پیامکی خود، فضای مجازی با همه توان و.....

دسترسی به یک رسانه با محتوای پرنو در این عصر امری سخت به نظر نمی رسد در واقع مضامین غیر اخلاقی که نهادهای مادر تولید می کنند امروز به راحتی به دست مصرف کنندگانش می رسد، البته بیش از آنکه خوراک رسانی به مصرف کنندگان حاضر هدف باشد ، مقصود این است که دایره مصرف کنندگان را گسترش دهند و برای این امر برنامه ها و راه های گوناگونی تدبیر کرده اند.

رویکرد پرونوگرافی در فضای مجازی که  از تهدید های ان به شمار می آید منزوی به نظر نمی رسد بلکه تبدیل به یک بیماری شده است

مضامین جنسی مواردی است که در قالب های فیلم، عکس، داستان و..... بر روی رسانه ها قرار می گیرد  و حتی برای آنها در شهر لس انجلس امریکا در لاس وگاس جشنواره سالیانه برگزار می شود  در واقع نهادهایی که عزم تولید این نابهنجاری ها را دارند، نه تنها محدود نمی شوند بلکه تشویق هم می شوند . این با وجود قوانینی است که خود این جریانات، انها را وضع کردند اما چون ازادی بیان، فقط یک ژس  سیاسی است در عمل زیاد رعایت نمی شود.

اما دور باطلی که سازندگان با تولید این موارد به دنبال ان هستند ایجاد بازار مصرف  و کسب سود با فروش و عرضه محصولات رسانه ای پرنو و تاثیرات ان بر سبک زندگی افراد و همچنین ایجاد تغییر در عقاید و باورهای انان است.که در نهایت غرب را به دو مقصود خود می رساند کسب سود از بازار مصرف و  جهانی شدن غربی! .

مستهجن-جنسی

 

رسانه های جنسی  به دنبال ایجاد شرایطی هستند تا بتوانند شما را با پیام خود درگیر کرده و در دایره کاربرانشان قرار دهند. در واقع در یک زیست رسانه ای در عرصه جهانی غیر ممکن است شما در برابر این چنینی پیام هایی قرار نگیرید اما مهم این می باشد که  شما چگونه نحوه مواجه خود را با چنین پیام هایی مدیریت کنید.

مواجه خود را مدیریت کنید

ماهواره و رسانه های مکتوب و رادیو  از جمله رسانه هایی هستند که فرد در مواجه با آنها اختیار بیشتری  در کنترل شرایط دارد. در ماهواره براحتی با فشار دادن یک دکمه می توانید مسیر خود را تغییر دهید و یا برنامه تماشای خود را هدفمند کنید. در برابر رسانه های مکتوب می توانید علاوه بر هدفمند کردن انتخاب در مواجه با چنین پیامی ازادامه بررسی آن منصرف شوید. می توانید پیچ رادیو را ببندید .در واقع برخی اوقات تعامل شکل گرفته از سر کنجکاوی و خروج از حد رسانه ای مجاز می باشد که می توان ان را مدیریت کرد. اما رسانه هایی هم هستند که مواجهه یا عدم مواجهه با اینگونه موارد درآن، کاملا در دست فرد می باشد. به عنوان مثال استفاده از بلوتوث در مترو؛ شما براحتی می توانید محیط ارتباطی را برقرار نکنید. با گذر از این رسانه ها، امروزه بیشترین فعالیت ها و رویکرد ها را  به سمت دنیای جنسی در فضای مجازی شاهد هستیم، که این مسئله با رشد استفاده از اینترنت و ضریب نفوذ ان در کشورها از جمله کشور ما در شرایط خاص تری قرار می گیرد.

فضای مجازی پیشتاز

در فضای مجازی وب سایت، وبلاگ ،شبکه های اجتماعی  و...بسیاری وجود دارند که دست به انتشار و اشتراک مسائل پرنو می زنند اما پیش از انکه شما به آنها دسترسی پیدا کنید آنها از راه های گوناگون  خود را سر راه شما قرار می دهند ، دام هایی  با گرایشات جنسی که از شما می خواهند کلیک کنید. کلیک اشتباهی که پیامدهای منفی جسمی و روحی به دنبال خواهد داشت. اینها گذرگاه هایی هستند که شما را به دل شاهراه های اصلی پورنوگرافی در فضای مجازی هدایت می کنند.

معمولا هر یک از ما با اینگونه موارد در فضای مجازی برخورد داشته ایم. هرزنامه ای که در اینباکس یا اسپم میلتان با آن برخورد کرده اید : روش آنلاین فیلم های مستهجن، با عضویت در سایت از آخرین اخبار فیلم ها و عکس های داغ مطلع شویدو.... یا لینک های تبلیغاتی در گوشه برخی سایت ها از سایت های زرد گرفته تا بازی آنلاین ها و....

رویکرد پرونوگرافی در فضای مجازی که  از تهدید های ان به شمار می آید منزوی به نظر نمی رسد بلکه تبدیل به یک بیماری شده است  که کارشناسان از آن با عنوان رابطه جنسی اینترنتی نام می برند و  بحران هایی چون روابط جنسی آنلاین، اعتیاد به دیدن مسائل جنسی و..... را در پی دارد. فضای مجازی فراتر از ایجاد نابهنجاری های اخلاقی در این زمینه، بحران زا بوده و اسیب های اجتماعی، خانوادگی و فردی را در پی داشته است؛حتی قوانین بازدارنده هم نتوانسته و نمی تواند در فضای باز اینترنت از این روند جلوگیری به عمل آورند.

اعتیاد جنسی چیست؟

 

این روند نشات گرفته از فضای اینترنت، تا حدی است که به ایجاد کلینیک هایی برای درمان افراد معتاد جنسی اینترنتی انجامیده است، پژوهشی که در سال 2009 در موسسه بازپروری معتادان به امور جنسی اینترنتی در لوس آنجلس انجام شده است، نشان می دهد که هر هفته 25 میلیون آمریکایی به سایتهای اینترنتی ویژه امور جنسی متصل می شوند و بطور کلی 6 درصد از بازدیدکنندگان اینترنتی ، به دنبال موضوعاتی مرتبط با امور جنسی هستند.همینطور کارشناسی فعال در این زمینه از تجربیات خود در ایران اینگونه می گوید که  در معالجه صدها کاربر اینترنتی، اعم از کودکان، نوجوانان و سایر گروههای سنی و نیز افراد متأهل در ایران نشان می دهد که 17 درصد این افراد به یکی از سایتهای غیراخلاقی متصل بوده اند.

کاربران اینترنتی نشان داده اند که شدیدا به سمت پیام های دارای بار جنسی  گرایش دارند.  در سایت های خبری ایرانی  وقتی یک مطلب در تیتر و محتوای خود از کلمات جنسی و... استفاده کرده باشد یا کمی محتوای مطلب بدان سمت گرایش نشان دهد، میزان بازدید ان مطلب، قابل توجه خواهد بود. فارغ از این تعداد سایت های ایرانی پرنو رو به رشد و دارای مخاطبان مخصوص به خود می باشند.این نشان می دهد که کاربران در گردش های اینترنتی خود چهارچوب اخلاقی خاصی تعریف نمی کنند و گاهی وبگردی های بی هدف با عث می شود تا نتوانند از این دام ها فرار کنند. البته آمارها از کاهش جستجوی محتوای غیر اخلاقی به صورت  مستقیم خبر می دهند اما باید مواظب مواجه های غیر مستقیم بود و نباید فعالیت های دشمن در این زمینه را نادیده گرفت.

باید توجه داشت که این جریانات بطور برنامه ریزی شده به دنبال تبدیل مسائل جنسی به عنوان یک سرگرمی برای جوانان است و می خواهد قبح غیر ارزش ها را در جامعه ریخته و انها را چون یک ارزش در سبک زندگی مردم وارد کنند که از قبل آن به مقاصد فرهنگی و اقتصادی خود برسد

کلام آخر

آمار ها از مدیریت کشورهای غربی به عنوان موسس بزرگترین سایت های مستهجن آنلاین حکایت دارد. مدیریتی که دایره  خود را فراتر از مرزهایش برده و در جنگ نرم به دنبال فتح افکارعمومی سایر ملت ها و مذاهب هم هست.  این امر را در راستای حمایت از محصولات مستهجن و تولید  آن به شکل بومی هر ملتی می توان مشاهده نمود. در میان همه فرهنگ های مورد هجمه مثل همیشه ایران نیز از قلم نیفتاده و در این زمینه نیز فعال هستند . در طی سالیان اخیر چندین سایت مستهجن منهدم و مدیران انها نیز دستگیر شده اند. سایت هایی که از بدو آغاز به کار تا زمان توقیف تا سه میلیون بار نیز بازدید داشته اند! معاون دادستان تهران درباره مدیریت اینگونه سایت ها می گوید:"تمام متهمان به ارتباط با عوامل بیگانه اعتراف کرده‌اند و حتی چک‌ها و پول‌هایی که این افراد از عوامل خارجی دریافت کرده‌اند، به صورت مستند در پرونده‌های آنها موجود است. علاوه بر این، مکالمات و مکاتباتی هم که از طریق اینترنت با عوامل بیگانه داشته‌اند، به عنوان مدرک در پرونده‌هایشان وجود دارد "

باید توجه داشت که این جریانات بطور برنامه ریزی شده به دنبال تبدیل مسائل جنسی به عنوان یک سرگرمی برای جوانان است و می خواهد قبح غیر ارزش ها را در جامعه ریخته و انها را چون یک ارزش در سبک زندگی مردم وارد کنند که از قبل آن به مقاصد فرهنگی و اقتصادی خود برسد. نحوه مقابله با این جریانات علاوه بر آگاهی بخشی به افکار عمومی و افزایش سواد رسانه ای افراد؛ تقویت فرهنگ دینی مردم است تا چهارچوب های اخلاقی در جامعه، خود به طور ناخودآگاه اینگونه مسائل را فیلتر کند حتی اگر فیلتری در کار نباشد.


ارسال شده در توسط نازنین حسینی
<      1   2   3